Luovuus, inhimillisyys ja bisnesajattelu
voivat synnyttää uutta

Uudet asiat kutkuttavat uteliaisuuttani, siksi nykyisen toiminnan rinnalla rullaa erilaisia kehityspolkuja, joissa haluan yhdistää luovuutta, inhimillisyyttä ja bisnesajattelua. Osa ideoista toteutuu, osa ei. Hukkaan niistä ei mene yksikään.

Omaa taidetta Instagramissa instagram.com/sirpa_shymuru_pulkkinen

www.luovaplaneetta.fi

Taiteen ammattilaisten opastamina meistä jokainen voi saada huikeita uusia oivalluksia ja osaamiskokemuksia kehossa ja mielessä. Jo yksi viikonloppu tai työvirkistyspäivän workshop voi viritellä omia luovuuden kanavia auki. Yhteisötaiteen keinoin ihmiset voivat osallistua vaikkapa yhteisten taideteosten tekemiseen ja oman asuinympäristön kaunistamiseen. Luovaplaneetta haluaa tuoda yhteen taiteen kentän toimijoita ja luovuuden kokemuksesta kiinnostuneita ihmisiä. Missä, miten ja milloin jää vielä nähtäväksi. Sivut ovat konseptointivaiheessa.

Facebookin Luova planeetta -sivustolle jaetaan tietoa luovuuteen ja taiteeseen liittyvistä tapahtumista, joissa osallistujat voivat herätellä omaa luovaa ilmaisuaan.

https://www.facebook.com/Luovaplaneetta.sirpapulkkinen

www.senioriplaneetta.fi

Miksi senioreille ja muille apua tarvitseville suunnatut palvelut ja apuvälineet ovat ankeita, rumia ja tylsiä? Jos aistit ja motoriikka toimivat huonommin, siihen ei tarvitse vastata kömpelöillä tuotteilla. Raha ja KELA-korvattavuus selittävät vain osan asiasta. Monta asiaa voisi tehdä ihan samalla vaivalla paremmin, kauniimmin tai käyttäjäystävällisemmin. Toimintakonsepteissa ja palvelumalleissa on paljon kehittämisen mahdollisuuksia. Katsotaan, mitä tulevaisuudessa syntyy. Sivut ovat konseptointivaiheessa.

Facebookin Senioriplaneetta-sivustolle on koottu ideoita ja ajatuksia ikääntymisestä omalla tyylillä. Toivottavasti tarinat rohkaisevat omaleimaisiin tekoihin arvokkaan elämän puolesta. Laita hyvä kiertämään ja jaa ideasi. Joku voi saada niistä iloa omaan eloonsa tai läheisen hyväksi.

https://www.facebook.com/senioriplaneetta.fi/